موارد کاربرد دی استات سدیم

نکات مراسم عروسی
نکات مراسم عروسی
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
جديدترين اعضاء
» سونا رشنودی (sara1400)
» marjan rad (marjan.raad)
تورزبلاگ

دی استات سدیم ترکیبی با فرمول شیمیایی NaH(C2H3O2)2  با عنوان E262 شناخته شده است. جامدی بی رنگ است که در ادویه و به عنوان یک عامل ضد میکروبی (نگهدارنده) استفاده می شود. به عنوان یک ماده افزودنی به محصولات غذایی برای طعم دهندگی طعم نمکی و سرکه ای به غذا استفاده می شود.

سدیم دی استات با سه هدف تعدیل مزه، کنترل اسیدیته یا نگهدارندگی به ماده غذایی افزوده می شود. این ماده همچنین گاهی برای افزایش پایداری امولسیون چربی ها در محصولات گوشتی فرآیند شده استفاده می شود.

سدیم دی استات با کاهش ترشی اضافه محصول نقش موثری در تعدیل مزه آن دارد و به دلیل داشتن حالت بافری برای کنترل اسیدیته اضافه می گردد. این ماده اثر نگهدارندگی قابل توجهی در محصولات گوشتی و ماکیان دارد و در محصولات نانوایی از بروز راپینس جلوگیری می کند.

دی استات سدیم ضد کپک و قارچ نگهدارنده مواد غذایی و مواد ذخیره شده در انبارهاو سیلو ها می باشد

دی استات سدیم طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک خشکبار را انجام می دهدبه دی استات سدیم سرکه خشک هم می گویند

دی استات سدیم شامل اسید استیک می باشد که اسید استیک خاصیت نگهدارندگی و ضد مخمری دارد .دی استات سدیم برای نگهدارندگی مرکبات در انبارها بسیار موثر می باشد.

موارد کاربرد دی استات سدیم:

موارد استفاده اصلی سدیم دی استات در محصولات گوشتی، محصولات نانوایی (به منظور تعدیل pH و نگهدارندگی) و اسنک ها (به منظور طعم دهنده) است.

دی استات سدیم در محصولات میوه ای و سبزیجات کنسرو شده، محصولات دریایی، مایونز، مواد تزئین سالادها، پنیرها، چیپس ها، سس ها، سوپ ها و ... به منظور نگهدارنده و تعدیل کننده اسیدیته به کار گرفته می شود.

غذایی دی استات سدیم عامل طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک است هم چنین به دلیل خاصیت ضد کپک و ضد قارچ در نگهدارندگی مواد غذایی و مواد ذخیره شده از جمله مرکبات در انبارها بسیار موثر است.

دی استات سدیم از یک طرف بر روی قارچ ها و باکتری ها موثر است و از آن برای جلوگیری از رشد باکتری ها مخصوصاً باکتری های گرم مثبت استفاده می شود از طرف دیگر اثر نامطلوبی روی مخمرها ندارد و موجب توقف رشد آن ها نمی شود.

 

 


امتیاز : نتيجه : مجموع 2 امتياز توسط 1 نفر

نوشته شده در سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ساعت 16:33
توسط mary | تعداد بازديد : 37 | لينك ثابت
نظر بدهید
نظر شما در مورد این مطلب پس از تایید نویسنده سايت نمایش داده خواهد شد.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نحوه ارسال :
کد امنیتی :
آخرين مطالب ارسالي
» موارد کاربرد دی استات سدیم (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۳)
» مشاور حقوقی خوب را چگونه انتخاب کنیم (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۹)
» فریت هوایی زعفران (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۴)
» آنچه باید در مورد لیزر موهای زائد بدانید (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۳)
» نکته های سلامتی که هرکس باید بداند (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۲)
» همه چیزی که باید درباره توری گابیون بدانید (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۰)
» بهترین مکمل های بدنسازی برای افزایش حجم (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۹)
» معرفی انواع کابینت، چه کابینتی مناسب خانه شماست ؟ (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۷)
» آیا استفاده از ژل و فیلر در دوران شیردهی، بی‌خطر است؟ (سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۶)

آرشيو مطالب
نويسندگان
» mary (9)
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : سه شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 6
» بازديد ديرور : 3
» بازديد ماه گذشته : 27
» بازديد سال گذشته : 2677
» كل بازديد : 3245

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 22
» مجموع نظرات : 0
» تعداد اعضاي سايت : 2

» آي پي شما : 34.204.183.113
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
× بستن تبلیغات